Jeżeli szukasz pracy:

*stałej i stabilnej

*w fajnym i energicznym zespole

*w świeżo wyremontowanej i nowoczesnej kuchni cateringu dietetycznego

*w samym centrum Bydgoszczy,

to czytaj dalej!

Może szukamy Ciebie, a Ty ... nas :)

Kim jesteśmy:

Canapa Catering istnieje na bydgoskim rynku od 2010 roku i nieustannie serwuje pyszne potrawy, a specjalnością firmy jest catering dietetyczny.

Dostarczamy najwyższej jakości dania, dzięki którym Klienci mogą skupić się na podnoszeniu jakości życia i pracy. Gotujemy dla osób świadomych i wymagających, dlatego styl pracy i jakość podania utrzymujemy na wysokim poziomie.

Dania tworzymy z pasją i zaangażowaniem oraz tylko z wysokiej jakości produktów. Dzięki temu jesteśmy dumni z każdej potrawy, która opuszcza naszą kuchnię.

Poznaj nas i zdecyduj, czy chcesz dołączyć!

foodiebox.com.pl lub canapa.com.pl

 

 

Rekrutujemy aktualnie na stanowiska:

Specjalista ds obsługi klienta cateringowego   - rekrutacja zakończona :)

Marketing Manager - rekrutacja zakończona

Kucharz / Szef Kuchni   -jesteśmy w trakcie rekrutacji :)
Obsługa klienta w naszym lokalu - jesteśmy w trakcie rekrutacji :) 
 

 

 

Kucharz lub Szef Kuchni 

Do naszej kilkuosobowej załogi poszukujemy samodzielnego kucharza,
lub kucharza z chęcią awansowania na szefa kuchni.

 Codzienne zadania z jakimi byś miał/-a do czynienia u nas:

  • przygotowywanie wysokiej jakości dań (głównie z cateringu dietetycznego,
    tzn: śniadania, obiady, koktajle, desery i kolacje)
  • Ważenie dań, pakowanie i oklejanie pudełek oraz kompletowanie ich do wyjazdu
  • wszelkie z tym związane prace kuchenne oraz porządkowe
  • przygotowywanie cateringów eventowych (zimne oraz ciepłe)
  • obsługa nowoczesnych maszyn kuchennych
    (m.in. nowy piec konwekcyjno-parowy marki Rational, schładzarki szokowe etc.)
  • dbanie o czystość i dobrą organizację pracy
  • stałe ulepszanie receptur i procedur

  W przypadku szefa kuchni dodatkowo:

  • szkolenie personelu
  • kontrola jakości dań
  • organizacja pracy
  • składanie zamówień
  • wdrażanie nowych pomysłów

 Godziny i dni pracy:

  • pracujemy w zależności od sezonu 40-50 h tygodniowo
    (przeważnie 5 dni), ale mogą być też nie raz 4 lub 6 dni.
  • praca na tą chwilę jest głównie od niedzieli do czwartku w godzinach porannych
    (w zależności od ilości zleceń jakie mamy np. od godz. 6:00/7:00/8:00)
  • Pracujemy dziennie pomiędzy 7-10 godzin (zdarzają się też rzadko dłuższe zmiany)

 Co oferujemy:

  • bardzo dobre warunki pracy (nowa kuchnia & nowy sprzęt)
  • pracę w młodym, energicznym i bardzo dobrze zorganizowanym zespole
  • umowę o pracę lub umowa zlecenie (do ustalenia indywidualnie)
  • możliwość rozwoju
  • atrakcyjny pakiet ubezpieczeń grupowych współfinansowany przez pracodawcę
  • uczciwość oraz przyjazną atmosferę w pracy
  • bezpłatne wyżywienie w czasie pracy
  • grafik z uwzględnieniem preferencji pracownika
  • imprezy firmowe
  • szkolenia

  Czego wymagamy:

  • doświadczenie w kuchni cateringowej, w kuchni żywienia zbiorowego
    jak i w kuchni restauracyjnej
  • dbałość o szczegóły
  • pozytywne nastawienie
  • chęć do pracy z ludźmi
  • szczerość & odpowiedzialność
  • wysoka kultura osobista
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych
  • dyspozycyjność
  • jakość pracy i organizacji pracy na wysokim poziomie

 W celu aplikacji na powyższe stanowisko prześlij CV
i napisz nam czy poznałeś/-aś już kiedyś naszą firmę lub co o niej słyszałeś/-aś.

 Ponadto zachęcamy również do podania preferowanej wysokości
Twojego wynagrodzenia (opcjonalnie).

Barista / baristka / obsługa w lokalu 

 Codzienne zadania z jakimi być miała do czynienia:
  • przygotowywanie dań (kanapki+sałatki) oraz napojów
    (wysoko jakościowe napoje kawowe) na oczach klienta
  • prace kuchenne oraz porządkowe
  • przygotowywanie cateringów typu finger-food
  • obsługa oraz doradztwo klienta na żywo jak i telefonicznie
  • wyjazdy na cateringi (dla bardziej doświadczonych)
  • Obsługa i rozliczenie kasy fiskalnej

Praca jest bardzo różnorodna, idealna dla Ciebie
jeżeli lubisz wielozadaniowość.

 Pozostałe istotne szczegóły:

  • do wyrobienia w zależności od możliwości 35-55 h tygodniowo
    =4-6 dni (nim więcej chcesz i możesz tym lepiej :)
  • praca głównie od poniedziałku do soboty w godzinach wczesno porannych
    (w zależności od zleceń jakie mamy np. 5:00/6:00/7:00) oraz popołudniowych
    (na codzień ostatnia osoba kończy ok. godz. 17:30) .
  • wypłaty netto (do ręki) wynoszą w zależności od godzin i ustaleń
    pomiędzy 2000zł-2800 zł.

Mile widziana komunikatywna i energiczna osoba z pozytywnym
nastawieniem i doświadczeniem w gastronomii.

 Co oferujemy:

  • bardzo dobre warunki pracy 
  • pracę w młodym, energicznym i bardzo dobrze zorganizowanym zespole
  • umowę o pracę lub umowa zlecenie (do ustalenia indywidualnie)
  • możliwość rozwoju
  • atrakcyjny pakiet ubezpieczeń grupowych
  • uczciwość oraz przyjazną atmosferę w pracy
  • bezpłatne wyżywienie w czasie pracy
  • grafik z uwzględnieniem preferencji pracownika
  • imprezy firmowe
  • szkolenia

  Czego wymagamy:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku
  • pozytywne nastawienie
  • chęć do pracy z ludźmi
  • szczerość & odpowiedzialność
  • wysoka kultura osobista & dbałość o szczegóły
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych
  • dyspozycyjność w ciągu całego tygodnia (preferujemy nie-studentów)
  • jakość pracy i obsługi klienta na wysokim poziomie

 Przy przesłaniu aplikacji wraz z CV proszę podaj koniecznie
Twoje preferowane godziny i dni pracy.

 Zachęcamy do zapoznania się z naszymi usługami oraz profilem
działalności na naszej stronie (canapa.com.pl)

Zgłosimy się tylko do wybranych kandydatów.