Zobacz ofertę cenową caterignu typu finger-food w trzech przykładowych odsłonach
Pyszne kanapki bankietowe i koktajlowe:
* Szwajcarska (z serem ementaler i czerwonym pesto)
* Królewska (z polędwicą sopocką i pastą z suszonych pomidorów)
* Francuska (z serem camembert i zielonym pesto)
* Wiosenna (z twarogiem wiejskim i rzodkiewką)
* Norweska (z wędzonym łososiem i pastą chrzanową )
* Szwarcwaldzka (z szynką długodojrzewającą i pastą z pieprzem)
* Cezar (z pieczoną piersią z kurczaka, phisalis ikonfiturą z czerwonej cebuli )
* Tatarska (z tatarem wołowym i zielonym pieprzem)
* Kanapka koktajlowa Chicken Deluxe (z włoską pastą oraz pieczoną piersią z kurczaka)
* Kanapka koktajlowa Milano (z salami, sos BBQ)
* Kanapka koktajlowa Austriacka (z szynką i serem, sos dijon)
Dodatki w zależności od głównego składnika: Lollo bianco, masło lub sos firmowy, pomidorki koktajlowe, papryka, korniszonki, suszone pomidory, oliwki nadziewane, twaróg, pasty, świeżo mielony pieprz itp.