Zobacz ofertę cenową  typu finger-food

w trzech przykładowych odsłonach

 

  

 

Przedstawiamy Wam nasze

kanapki bankietowe oraz koktajlowe!

 
Szwajcarska (z serem ementaler i czerwonym pesto)
 
Królewska (z polędwicą sopocką i pastą z suszonych pomidorów)
 
Francuska (z serem camembert i zielonym pesto)
 
Wiosenna (z twarogiem wiejskim i rzodkiewką)
 
Norweska (z wędzonym łososiem i pastą chrzanową )
 
Szwarcwaldzka  (z szynką długodojrzewającą i pastą z pieprzem)
 
Cezar (z pieczoną piersią z kurczaka, phisalis ikonfiturą z czerwonej cebuli )
 
Tatarska (z tatarem wołowym i zielonym pieprzem)
 
 
Kanapka koktajlowa Chicken Deluxe (z włoską pastą oraz pieczoną piersią z kurczaka)
 
Kanapka koktajlowa Milano (z salami, sos BBQ)
 
Kanapka koktajlowa Austriacka (z szynką i serem, sos dijon)
 
Dodatki w zależności od głównego składnika: Lollo bianco, masło lub sos firmowy, pomidorki koktajlowe, papryka, korniszonki, suszone pomidory, oliwki nadziewane, twaróg, pasty, świeżo mielony pieprz itp.

 

Naszymi MUST HAVE jest mix kanapek oraz

mini tortillki w dwóch odsłonach, jak i słone babeczki. 

Spróbuj!

 

Zobacz ofertę cenową  typu finger-food

w trzech przykładowych odsłonach

 

 

 

 

A to przygotowywane przez nas starannie

przekąski bankietowe!

 

Grillowana gruszka na konfiturze z żurawiny
z serem camembert, otulona szynką serrano
 
Mini hamburger 100% wołowiny
z konfiturą z czerwonej cebuli
 
 Falafel
kotleciki z ciecierzycy na salsie meksykańskiej
 
Mini mozzarella z pomidorami koktajlowymi
na pesto genovese
 
Mini parówki owijane boczkiem
zapiekane w cieście francuskim z serem gouda
 
Mini tortilla w dwóch odsłonach
z gyrosem oraz z piersią z kurczaka
 
Mini pizzerinki
z szynką i serem
 
Nuggetsy
z piersi z kurczaka na sosie BBQ
 
Włoska bruscetta
z farszem pomidorowo-cebulowym
 
Przysmak Popeye'a
Szpinak z fetą i suszonymi pomidorami na cieście francuskim
 
Słone babeczki w dwóch odsłonach
z tuńczykiem oraz z wędzonym łososiem
 
Daktyle owijane pieczoną szynką szwarcwaldzką
na sosie wiśniowym
 
Camembert otulony wędzonym łososiem
na chipsie z tortilli z sosem żurawinowo-chrzanowym