Zobacz ofertę cenową caterignu typu finger-food w trzech przykładowych odsłonachPyszne kanapki bankietowe i koktajlowe:* Szwajcarska (z serem ementaler i czerwonym pesto) * Królewska (z polędwicą sopocką i pastą z suszonych pomidorów) * Francuska (z serem camembert i zielonym pesto) * Wiosenna (z twarogiem wiejskim i rzodkiewką) * Norweska (z wędzonym łososiem i pastą chrzanową ) * Szwarcwaldzka (z szynką długodojrzewającą i pastą z pieprzem) * Cezar (z pieczoną piersią z kurczaka, phisalis ikonfiturą z czerwonej cebuli ) * Tatarska (z tatarem wołowym i zielonym pieprzem)* Kanapka koktajlowa Chicken Deluxe (z włoską pastą oraz pieczoną piersią z kurczaka) * Kanapka koktajlowa Milano (z salami, sos BBQ) * Kanapka koktajlowa Austriacka (z szynką i serem, sos dijon)Dodatki w zależności od głównego składnika: Lollo bianco, masło lub sos firmowy, pomidorki koktajlowe, papryka, korniszonki, suszone pomidory, oliwki nadziewane, twaróg, pasty, świeżo mielony pieprz itp.
Pieczołowicie przygotowywane przekąski bankietowe:Grillowana gruszka na konfiturze z żurawiny z serem camembert, otulona szynką serranoMini hamburger 100% wołowiny z konfiturą z czerwonej cebuliFalafel kotleciki z ciecierzycy na salsie meksykańskiejMini mozzarella z pomidorami koktajlowymi na pesto genoveseMini parówki owijane boczkiem zapiekane w cieście francuskim z serem goudaMini tortilla w dwóch odsłonach z gyrosem oraz z piersią z kurczakaMini pizzerinki z szynką i seremNuggetsy z piersi z kurczaka na sosie BBQWłoska bruscetta z farszem pomidorowo-cebulowymPrzysmak Popeye’a Szpinak z fetą i suszonymi pomidorami na cieście francuskimSłone babeczki w dwóch odsłonach z tuńczykiem oraz z wędzonym łososiemDaktyle owijane pieczoną szynką szwarcwaldzką na sosie wiśniowymCamembert otulony wędzonym łososiem na chipsie z tortilli z sosem żurawinowo-chrzanowym
Dodaj komentarz